ساخت پروفایل لینکدین All Star با 9 مرحله ساده

امروزه شبکه‌سازی یا نتورکینگ بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد. تنها 15 درصد از مشاغل موجود به صورت عمومی آگهی می‌شوند، این به این معنی است که 85 درصد باقیمانده فقط از طریق شبکه‌سازی قابل دستیابی هستند و لینکدین به ابزاری ضروری برای هر شبکه‌ساز تبدیل شده است. برای اثبات این موضوع، به آمار و ارقام زیر توجه کنید:

  • لینکدین بیش از 500 میلیون عضو در 200 کشور جهان دارد.
  • 94 درصد از استخدام‌کنندگان برای بررسی سوابق کاری از لینکدین استفاده می‌کنند.
  • 93 درصد از مدیران استخدام قبل از مصاحبه به پروفایل شبکه اجتماعی کاندیدا نگاه می‌کنند.
  • تعداد آگهی‌های شغلی در لینکدین:
    • کل جهان: 6.5 میلیون+
    • کانادا: 90 هزار+
    • آمریکا: 3.3 میلیون+

در این مقاله موضوعات زیر بررسی می‌شود:

گام اول: آپلود عکس حرفه‌ای:

یک عکس باعث افزایش 14 برابری بازدید از پروفایل شما می‌شود. اما فراتر از بازدید، عکس شما اولین تاثیر را روی مخاطب می‌گذارد. همانطور که می‌گویند: یک تصویر به اندازه هزار کلمه حرف می‌زند.

اکثر مردم فکر می‌کنند مشکل اصلی داشتن یک دوربین خوب است، با این حال، به احتمال زیاد تلفن همراه شما می‌تواند یک تصویر با کیفیت  4kثبت کند، بنابراین مسئله دوربین نیست. تنها چیزی که یک عکس پرتره خوب را از یک عکس متوسط جدا می‌کند، نورپردازی مناسب است.

همچنین، مخاطب و برندی که می‌خواهید القا کنید را در نظر داشته باشید. به دلیل تنوع مشتریانی که با آنها کار می‌کنم، اولویت عکس من قابل دسترس بودن بود و به همراه عکاسی که استخدام کرده بودم از استودیو بیرون رفتیم. در بخش‌های دیگر پروفایل من عناصر زیادی وجود دارد که صلاحیت و اعتماد را منتقل می‌کند. با این حال، اگر به عنوان مثال یک بانکدار سرمایه‌گذاری بودم، ازعکس استودیویی با کت و شلوار سه تکه و کراوات استفاده می‌کردم.

گام دوم: موقعیت مکانی و زمینه کاری خود را اضافه کنید

مشخص کردن زمینه کاری (صنعت) و موقعیت مکانی شما بسیار مهم است، زیرا این دو مورد از فیلترهای اصلی‌ هستند که استخدام‌کنندگان برای جستجو استفاده می‌کنند. برای ویرایش بخش معرفی، اینجا را کلیک کنید.

حالا صنعت خود را انتخاب کنید و موقعیت مکانی خود را تایپ کنید. همانطور که در زیر نشان داده شده است، موقعیت مکانی یکی از 5 فیلد برتر است که لینکدین هنگام جستجوی کلیدواژه در اولویت قرار می دهد. در صورتی که کنجکاو هستید، 5 فیلد عبارتند از: نام، عنوان، موقعیت مکانی، خلاصه و سابقه کاری.

گام سوم: URL لینکدین خود را سفارشی کنید

اگر حساب کاربری در لینکدین دارید، پس یک آدرس اینترنتی منحصر به فرد به نام URL دارید. این آدرس همان چیزی است که مرورگرها برای پیدا کردن شما در اینترنت از بین 500 میلیون عضو دیگر لینکدین استفاده می کنند. این آدرس مختص به شماست و اگر آن را سفارشی نکرده باشید، احتمالاً شامل نام کوچک و نام خانوادگی شما به همراه اعداد، حروف و خط تیره است. چیزی شبیه به:

…/clifford-wessel-G12-34HI567

اگر به URL من نگاه کنید، متوجه می شوید که این اعداد، حروف و خط تیره را ندارم. من به مشتریانم آموزش می‌دهم که URL خود را سفارشی کنند و سپس آن را روی رزومه، کارت ویزیت و غیره نمایش دهند. برای انجام این کار، روی “ویرایش پروفایل عمومی” کلیک کنید.

در گوشه سمت راست بالا، می توانید URL خود را مطابق تصویر زیر ویرایش کنید. اگر نام کوچک و نام خانوادگی شما قبلاً توسط فرد دیگری در لینکدین استفاده نشده باشد، می‌توانید از آنها استفاده کنید.

گام چهارم: نوشتن خلاصه

دقیقا زیر عکس، نام، موقعیت مکانی، شرکت و مدرسه‌تان، فرصتی برای نوشتن خلاصه‌ای در مورد خود دارید. این فرصتی عالی برای انتقال برند شخصی شما و همچنین استفاده از چند کلمه کلیدی مهم است.

  • از لحنی حرفه‌ای و در عین حال صمیمی استفاده کنید.
  • از اصطلاحات و کلمات کلیدی مرتبط با زمینه کاری خود استفاده کنید.
  • شخصیت و برند خود را نشان دهید.
  • خلاصه را کوتاه و مختصر نگه دارید (حدود 2 تا 3 پاراگراف).
  • در انتهای خلاصه، خواننده را به اقدام تشویق کنید، مانند بازدید از وب سایت شما یا برقراری ارتباط با شما.
  • از آمار و ارقام برای نشان دادن دستاوردهای خود استفاده کنید.

بخش خلاصه در لینکدین به شما امکان نوشتن تا ۲۰۰۰ کاراکتر را می‌دهد، بنابراین استفاده‌های خلاقانه‌تر از این فضا تنها با قدرت تخیل ما محدود می‌شود. در نهایت، بهترین طول برای خلاصه شما به محتوای خاص آن بستگی دارد. اگر می‌توانید پیام خود را به طور مؤثر در خلاصه‌ای با تعداد کاراکتر کمتر منتقل کنید، این کار را انجام دهید. با این حال، اگر خلاصه بلندتر جزئیات مهمی را در مورد کسب‌وکار شما ارائه می‌دهد، پس نگران طول آن نباشید.

گام پنجم: شرح سوابق کاری خود

قبلا توصیه می‌شد که بخش سوابق کاری را با خلاصه‌هایی کلی از موقعیت‌های فعلی و گذشته خود پر کنید. این منطقی به نظر می‌رسید تا اینکه با تحقیقاتی در مورد “تراکم کلیدواژه” مواجه شدم. تراکم کلیدواژه به تعداد دفعات تکرار کلمات کلیدی شما در پروفایلتان اشاره دارد. به عنوان مثال، اگر کلمه “حسابدار” 3 بار در کل پروفایل شما و 37 بار در پروفایل من ظاهر شود، من در جستجوی یک حسابدار امتیاز بالاتری کسب خواهم کرد.

در کارگاه‌های حضوری، به نظر می‌رسد اکثر مشتریان من به اندازه من این موضوع را دوست ندارند. به نظر می‌رسد این کار فریبکارانه باشد. ما به عنوان متقاضی شغل، می‌خواهیم به خاطر مهارت‌ها و توانایی‌های خود پیدا شویم، نه به خاطر تکرار کلیدواژه‌ها. اما واقعیت این است که وقتی متقاضیان شغل برای موقعیت‌های شغلی تبلیغ‌شده درخواست می‌دهند، اغلب باید از سه چالش عبور کنند.

1. اولین چالش کامپیوتر است: کامپیوترها به اندازه کافی باهوش نیستند که بتوانند تفاوت‌های ظریف جملات را تشخیص دهند، بنابراین فقط به دنبال کلیدواژه‌ها می‌گردند و آن‌ها را می‌شمارند.

قبل از ادامه، اجازه دهید توضیح دهم که منظورم از کلیدواژه چیست؟ کلیدواژه هر کلمه‌ای است که یک مهارت یا تجربه مهم شما را توصیف می‌کند. ساده‌ترین راه برای فهمیدن اینکه باید از کدام کلیدواژه‌ها استفاده کنید، این است که ابتدا رزومه خود را بررسی کنید و تمام کلمات توصیفی اصلی را برجسته کنید. سپس از لینکدین استفاده کنید و کلیدواژه‌هایی را که همکاران شما در کل پروفایل خودشان به کار می‌برند، به خصوص در بخش مهارت‌ها (به گام ۷ در زیر مراجعه کنید) ببینید.

قدم سوم و آخر این است که به 5 تا 10 آگهی شغلی که به آن‌ها علاقه‌مند هستید نگاه کنید و کلیدواژه‌های آن‌ها را اسکن کنید. با استفاده از سه مرحله بالا، به راحتی باید بتوانید 20 تا 40 کلیدواژه مهمی را که باید روی آن‌ها تمرکز کنید، شناسایی کنید.

2. دومین چالش: توسط یک متخصص منابع انسانی یا یک استخدام‌کننده برای مصاحبه انتخاب شوید: استخدام‌کنندگان می‌توانند صدها، گاهی اوقات هزاران، نامزد بالقوه را برای یافتن چند رقیب برتر غربال کنند، بنابراین کلید این است که نوشتن خود را جالب کنید. آن‌ها می‌خواهند تصویری کامل از اینکه شما چه کسی هستید و چه توانایی‌هایی دارید به دست آورند. برای جلب رضایت استخدام‌کنندگان، مهم است که سه حوزه را پوشش دهید: زمینه، اقدامات و نتایج.

  • در حالت ایده‌آل، بخش تجربه شما با زمینه شروع می‌شود: شرکت شما چه کار می‌کند؟ چقدر بزرگ است؟ نقش شما چیست؟ با چه موانعی روبرو شدید؟ برای چه اهدافی تلاش کردید؟
  • از نظر اقدامات: جزئیات کاری که انجام داده‌اید را شرح دهید. اگر به عنوان بخشی از یک تیم کار می‌کردید، مهم است که مشارکت خاص خود را توضیح دهید.
  • آخرین نکته‌ای که می‌توانید برای جذاب‌تر کردن آن اضافه کنید، توصیف نتایجی است که به دست آورده‌اید. این در برخی از نقش‌ها می‌تواند دشوار باشد. اما به طور کلی، هر چه توصیف نتایج نقش شما سخت‌تر باشد، افراد کمتری این کار را انجام می‌دهند و مزیت رقابتی شما بیشتر می‌شود.

3. آخرین چالش: متقاعد کردن مدیر استخدام برای ملاقات با شماست: به طور کلی، رهبران استخدام فقط با چند نامزد بالقوه برتر روبرو می‌شوند، بنابراین بسیاری از آن‌ها ترجیح می‌دهند جزئیات زیادی هم در مورد مهارت‌های فنی و هم مهارت‌های نرم دریافت کنند.

اگر از تمام این چالش‌ها عبور کنید، از شما برای مصاحبه دعوت می‌شود.

گام ۶: اضافه کردن مهارت‌ها

هر چه مهارت‌های بیشتری لیست کنید، احتمال نمایش در جستجوهای مرتبط با موقعیت‌های شغلی برای شما بیشتر می‌شود.

  • شناسایی مهارت‌هایتان: بسیاری از کلمات کلیدی شما احتمالا مهارت‌هایتان را توصیف می‌کنند.
  • در نظر گرفتن انواع کلمات کلیدی: اصطلاحات مختلفی را که شرکت‌ها ممکن است برای یک مهارت یکسان استفاده کنند، در نظر بگیرید (به عنوان مثال، “فروش” در مقابل “توسعه کسب و کار”).
  • اضافه کردن تا ۵۰ مهارت: لینکدین به شما امکان لیست کردن تا ۵۰ مهارت را می‌دهد.

برای مدیریت بخش مهارت‌های خود، روی لینک “Add a new skill” (اضافه کردن مهارت جدید) در گوشه بالا سمت راست بخش مهارت‌ها کلیک کنید، با فلش زرد رنگ در بالا نشان داده شده است.

حذف یک مهارت بسیار ساده است. کافیست روی علامت “X” که در سمت چپ نام مهارت قرار دارد، طبق فلش نارنجی رنگ پایین کلیک کنید. همچنین می‌توانید با کلیک روی چهار خط افقی کنار یک مهارت و سپس کشیدن و رها کردن آن به موقعیت دلخواه، ترتیب مهارت‌های خود را تغییر دهید.

هنگام افزودن یک مهارت، توصیه می‌کنم در صورت امکان مهارت‌هایی را از منوی کشویی انتخاب کنید که پس از شروع تایپ مهارتی که اضافه می‌کنید، ظاهر می‌شود. برای مثال، در تصویر سمت راست، شروع به تایپ کردن «مهندس» می‌کنم و می‌بینید که چگونه تعدادی از عناوین شغلی با کلمه «مهندس» ظاهر می‌شوند. این فقط به این معنی است که افراد دیگر قبلاً از این عناوین برای توصیف مهارت‌های خود استفاده کرده‌اند یا اینکه متخصصان استخدام با استفاده از این کلمات جستجو انجام داده‌اند.

گام ۷: پر کردن بخش تحصیلات

این مرحله بسیار ساده است. با این حال، چند نکته وجود دارد:

۱. استفاده از لوگو: هنگامی که شروع به نوشتن نام مدرسه خود می‌کنید، به منوی کشویی نگاه کنید و روی دانشگاه خود کلیک کنید تا لوگو در کنار نام ظاهر شود. لوگوها باعث جذابیت بصری و اعتبار می‌شوند. این نکته در بخش سوابق کاری شما نیز قابل اعمال است، به شرطی که شرکت فعلی یا گذشته شما یک صفحه شرکت در لینکدین داشته باشد.

۲. بولد کردن تخصص‌ها: تخصص‌های خود را لیست کنید تا به برجسته کردن (تکرار) کلمات کلیدی‌تان کمک کند.

گام 8: ایجاد 50+ کانکشن حرفه‌ای

لینکدین تعداد کانشکشن شما را تا 500+ به طور رسمی نمایش می دهد.

  1. در بالای صفحه روی “My Network” (شبکه من) کلیک کنید، همانطور که با فلش سبز نشان داده شده است.
  2. اگر حساب کاربری جیمیل، یاهو میل یا هاتمیل دارید، می توانید با کلیک بر روی لینک مناسب که با فلش نارنجی نشان داده شده است، به لینکدین اجازه دهید تا با دفترچه آدرس ایمیل شما همگام شود. لینکدین به دنبال آدرس ایمیل افرادی در فهرست شما می گردد که از قبل در لینکدین حضور دارند. پیشنهاد می کنم تک تک آن‌ها را بررسی کنید و افرادی را که نمی خواهید با آنها ارتباط برقرار کنید، انتخاب نکنید. گزینه پیش فرض، دعوت از همه افراد است. همچنین، لینکدین به شما می گوید چه کسانی در فهرست شما هنوز در لینکدین نیستند. از تمام افرادی که فکر می کنید از عضویت در لینکدین بهره مند می شوند، دعوت کنید.
  3. می‌توانید دعوت‌نامه‌هایی را که از افراد برای برقراری ارتباط با شما ارسال می‌شود، بپذیرید (فلش آبی را ببینید). در مورد ساختن شبکه شما دو فلسفه وجود دارد، محافظه کارانه و آزادانه (و این هیچ ربطی به ترجیحات سیاسی ندارد). فلسفه محافظه کارانه این است که شبکه خود را به معتمدترین و محترم ترین همکاران و شرکای تجاری خود محدود کنید. به عنوان یک فرد درون گرا، این رویکرد ترجیح طبیعی من بود، اگر جنبه کارآفرینی من که اهمیت داشتن یک شبکه بزرگ را برای یافتن افراد مناسب درک می کند، وجود نداشت. در اصطلاحات فروش، هرچه قیف شما بزرگتر باشد، نتایج شما بهتر خواهد بود. در نتیجه، معیارهای من برای پذیرش دعوت نامه ها کاملاً آزادانه است. من همه دعوت نامه ها را نمی پذیرم، اما اگر فردی بتواند به من در برقراری ارتباط با یک مشتری بالقوه در آینده کمک کند، آن را می پذیرم.
  4. همچنین می توانید با اسکرول کردن بخش “People you may know” (افراد احتمالا آشنا) حافظه خود را به کار انداخته و افرادی را که می شناسید پیدا کنید، همانطور که با فلش های زرد نشان داده شده است.

گام ۹: فعال کردن "به اطلاع استخدام‌کنندگان برسانید که آماده‌ی کار هستید!"

اگر دلیل به‌روزرسانی پروفایل لینکدین شما، جستجوی کار است، باید به استخدام‌کنندگان اطلاع دهید که به دنبال موقعیت شغلی جدید هستید. روش‌های اشتباهی زیادی برای انجام این کار وجود دارد، مانند تبلیغ «در حال حاضر به دنبال فرصت‌های جدید هستم» در عنوان اصلی یا سایر بخش‌های پروفایل‌تان که برای این منظور طراحی نشده‌اند. بهترین راه برای اعلام آمادگی برای کار، استفاده از بخش تنظیمات مرتبط است. ابتدا روی «شغل‌ها» (Jobs) و سپس روی «علاقه‌مندی‌های شغلی» (Career interests) کلیک کنید.

بعد از کلیک روی «علاقه‌مندی‌های شغلی» (Career interests) حالا می‌توانید گزینه‌ی «به اطلاع استخدام‌کنندگان برسانید که آماده‌ی کار هستید!» (Let recruiters know you’re open) را فعال کنید. در بخش «یادداشت» (note) می‌توانید جزئیات بیشتری در مورد آنچه به دنبالش هستید، ارائه دهید. همچنین می‌توانید مشخص کنید که در جستجوی خود در چه مرحله‌ای قرار دارید، چه زمانی می‌خواهید شروع به کار کنید، عناوین شغلی مورد نظر، موقعیت‌های جغرافیایی، نوع کار، اندازه شرکت و غیره را نیز تعیین کنید.

نتیجه‌گیری

در این مقاله، 9 مرحله آسان برای ساختن یک پروفایل لینکدین حرفه‌ای را به شما آموزش دادیم. با دنبال کردن این مراحل، می‌توانید پروفایلی را ایجاد کنید که به شما کمک کند تا با افراد مرتبط در زمینه شغلی خود ارتباط برقرار کنید، فرصت‌های شغلی جدید پیدا کنید، خودتان را به عنوان یک متخصص در زمینه خود معرفی کنید و از برند شخصی خود پیشرفت کنید. با صرف زمان برای ایجاد یک پروفایل لینکدین حرفه‌ای، می‌توانید به طور قابل توجهی شانس خود را برای موفقیت در حرفه خود افزایش دهید.

شما می‌توانید برای دریافت مشاوره با شماره تلفن 09336274505 تماس بگیرید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا